maandag 28 maart 2011

Boxershorts trends

In modeland veranderen de collecties met de seizoenen mee. De lente is weer aangebroken, het zonnetje schijnt wat vaker, de eerste bollen komen uit. Al die kleur en zon zien we ook terug in de nieuwe collectie boxershorts.

De kleur van je onderbroek...
Kleuren sprankelen weer, van hip limegroen tot fel oranje. De boxershorts mogen opvallend zijn. De dessins zijn vrolijk, met bloemenprints en drukke motieven. Dit geldt vooral voor de strakke boxershorts. Bij de wijde variant zien we veel ruitjes terug. Grote en kleine ruitjes. De kleuren worden over het algemeen rustig gehouden; we zien veel blauw- en grijstinten terug.

Strake boxershorts
Strakke boxershorts zijn populairder dan ooit. Merken als Jockey en Deal bieden nog een uitgebreid assortiment wijde shorts, deze worden vooral gedragen door mannen vanaf een jaar of 40. Vrijwel alle jongeren kiezen voor strakke boxers. Mocht de mode hierin niet veranderen, dan is over een paar decennia de wijde boxershort vrijwel helemaal verdwenen.

Merken
Op de populariteitslijst staan Björn Borg boxershorts nog altijd met stip op nummer 1. De boxershorts zijn comfortabel, verkrijgbaar in vele kleuren, met regelmatig nieuwe lijnen. Daarnaast worden ook simpele basic boxershorts nog altijd graag aangeschaft. Bijvoorbeeld bij Hema en V&D. Steeds meer mannen kiezen ook voor het gemak van internetwinkelen. Met een paar muisklikken heb je de volgende dag je onderbroeken in huis. Geen wonder dat veel mannen voor internetwinkelen kiezen, je hoeft je huis niet meer uit, je kunt snel vergelijken, en je hebt een uitgebreid assortiment waaruit je kunt kiezen snel voor handen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten