woensdag 15 juni 2011

Feestelijke bretels


Binnenkort een feestje? Bretelswinkel.nl heeft glamour bretels toegevoegd aan haar assortiment. Deze glitter bretels geven je outfit in een handomdraai een feestelijke touch!

Bretelswinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment effen en gestreepte bretels. Naast de gedegen kleuren als donkerblauw, zwart, bruin en bordeaux biedt Bretelswinkel.nl ook bretels in kleuren als lichtblauw, lichtroze, paars en oranje. Nu zijn daar nog 2 varianten bijgekomen: zilver en goud.

De zilver en goudkleurige bretels zijn uitgevoerd met ingeweven glitterdraad. De bretels zijn aan de uiteinden voorzien van clipsluitingen om aan de broeksband te bevestigen. De bretels zijn elastisch en in maat verstelbaar met behulp van 2 klemmen. De bandbreedte is 2,5 cm. De bretels zijn uitgevoerd in een Y-vorm; 2 banden aan de voorkant en 1 band aan de achterkant. Naast Y-vormige bretels bestaan er ook H-vormige bretels. Deze hebben zowel 2 banden aan de voorkant als aan de achterkant. Meestal betreffen dit een goedkopere variant bretels.

De gouden en zilveren bretels zijn 15,95 euro per stuk. De verzendkosten bedragen 1,00 euro. Voor 16,95 euro vallen de bretels dus bij jou op de deurmat. Optioneel is een geschenkverpakking voor 2,00 euro bijbestelbaar. Daarnaast is het mogelijk een ander afleveradres op te geven, zodat de bretels ook als cadeau naar iemand verstuurd kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten