maandag 5 september 2011

8 Fashionblunders

We denken dat het weet hoe het hoort. Maar soms kun je gigantisch de mist in gaan. Daarom hierbij, een handige checklist met fashionblunders hoe het absoluut niet moet.

Fashionblunder 1. Draag nooit bretels en een riem samen. Ze zijn allebei bedoeld om de broek op te houden, je draagt toch ook ook geen schoenen over je pantoffels?

Fashionblunder 2. Te korte broek. Ook al heb je nog zo'n mooie sokken, een te korte broek is not done. Net zoals een te strakke broek bij het kruis overigens. Gewoon niet doen.

Fashionblunder 3. Je ziet niet in de jury van X-factor? Laat je zonnebril dan thuis als de zon niet schijnt. Draag ook geen zonnebril als de zon al lang onder is. Het is een grote modeflater!

Fashionblunder 4. Met pakken kan nogal wat misgaan. Bij de aankoop krijg je advies in de winkel, tot daar gaat het meestal goed. Maar daarna begint het met de flaters. Draag geen sportieve jas over een pak. Bij een pak draag je een nette herenjas! Let op met strijken van je pakken. Hang je pak elke dag netjes op, en als het nodig is breng je hem naar de stomerij. Strijken zorgt voor glanzende naden, absoluut een faux pas!

Fashionblunder 5. Een te korte of te lange stropdas. Een das hoort gewoon de riem lichtjes aan te tikken. En dat is dat.

Fashionblunder 6. Verkeerde kleur sokken. Je draagt gewoon geen lichte sokken bij donkere schoenen. Gewoon niet doen.

Fashionblunder 7. Gewoon opletten. Draag je een pak, de kleur van je schoenen laat je overeenkomen met de kleur van je riem. Staat gewoon wat netter.

Fashionblunder 8. What's in a name. Een wit t-shirt dat niet meer stralend wit is. Kijk, daar houden wij bij witte t-shirts nou niet van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten